top of page

Hei, Bård - og takk for en kort og hyggelig mobilprat.

Helt innledningsvis må jeg bare nevne at denne nettsiden ikke ligger åpent på nett, men kun er synlig for dine øyne. Ønsker du å sjekke ut Ry sin nettside, klikker du bare på logoen øverst til venstre. 

Som sagt så er jeg på tilbudssiden når det gjelder tekst og innholdsproduksjon - og da spesielt artikler for nettsider tilsvarende de pasientfortellingene dere har på Vigør sine nye, flotte nettsider. 

Her er litt info om meg selv

Min kjernekompetanse er markedsførings- og kommunikasjonsledelse, men med tekstforfatting som hjertebarn. Og siden jeg startet i bransjen rundt 1990, har jeg opparbeidet meg både bred og dyp erfaring fra de fleste områder innenfor fagområdet, blant annet fra egen virksomhet, som tekstforfatter i reklamebyrå, kommunikasjonssjef i Troms Kraft og markedssjef i mediehuset iTromsø.

 

I dag driver jeg egen virksomhet under navnet Ry, som jeg først etablerte som enkeltpersonsforetak i 2012, og senere gjorde AS av i 2016. 

Jeg har tidligere utført oppdrag for daværende Rehabiliteringssenteret Nord-Norges Kurbad AS, og mine oppdragsgivere da var Thomas Nissen og Brynmor Evans. Oppdragene dreide seg blant annet om å kjøre en merkevareprosess med ansatte, tekst til nettside for LEVVEL, samt presseinformasjon om lokomaten. Jobben min resulterte blant annet i et langt innslag på TV2-nyhetene + en større nyhetssak i Nordlys om den nye vidundermaskinen. 

 

Vi snakket såvidt om et eventuelt behov for å få fortalt gode og relevante historier om Vigør, og jeg har derfor lagt inn noen linker til jobber jeg har gjort med tanke på tekst og innhold:

Vaksine mot ventetid - kundecase for Helseboka (inkl. foto)

Pandemihåndtering etter boka - kundecase for Helseboka (Tekst & foto)

Derfor brenner vi for Helseboka - gründerhistorie for Helseboka

Stian goes all in - ansattcase for Helseboka (tekst og foto)

Tommel opp for trafikkbetjentene - artikkel for Tromsø parkering (tekst & foto)

#handleparkeringlokalt - artikkel for Tromsø parkering (tekst & foto)

Klippfisk - content-artikkel for Nordlys Lab (tekst og foto)

BMW for alle - content-artikkel for Nordlys Lab (tekst)

Jeg har også stått for alt innhold (inkl. videoer) på nettsider og sosiale medier for blant andre glassmester Appelbom og Linken Møtesenter. 

Dette ble mye info på en gang. Håper likevel at Vigør ser bredden og dybden i det jeg kan levere, og at det er relevant med hjelp til tekst og innhold. Stiller mer enn gjerne opp for en nærmere og uforbindtlig prat dersom anledningen byr seg.

Det er bare å ringe meg på 916 19 696

Med vennlig hilsen Odd Einar Bjørkli Larsen

bottom of page